OVER MIJ

WIE BEN IK:


Een gedreven allround marketeer/grafisch vormgever. Al jong gekozen voor het reclamevak. Gewerkt aan veel reclamecampagnes voor mooie merken, zowel BtoB als BtoC.

Voor Kast van een Huis heb ik de social media kanalen opgezet en offline marketingmiddelen ontwikkeld. Daarnaast heb ik een nieuwe website opgezet inclusief webshop, waarbij SEO en SEA ook voor mijn rekening waren.

Bij Philips Lighting (plant Winterswijk) was ik verantwoordelijk voor de interne communicatie van de special products. Ik heb in samenwerking met de productspecialisten productsheets ontwikkeld. De content werd gedeeld met de sales afdelingen in de Benelux via intranet en een maandelijkse nieuwsbrief. Ook heb ik een belangrijke bijdrage geleverd aan de communicatie van de Philips waarden binnen de fabriek.

Kramp zocht tijdelijke vervanging van een marketeer tijdens haar zwangerschap. Een van de taken was het informeren van medewerkers over social media gebruik en het stimuleren daarvan. Door middel van voorlichtingssessies heb ik ambassadeurs geworven en een contentkalender opgezet. Het ontwikkelen van POS materiaal voor de retailers was ook mijn verantwoordelijkheid en het begeleiden van events, rondleidingen en de redactie van het klantenmagazine FOCUS.

WAAR WORD IK ENTHOUSIAST VAN:
Sfeer! De juiste mix van materiaalgebruik, geur, kleur en technieken. Het kan gaan om de inrichting van een ruimte, een perfecte outfit, een mooi vormgegeven website, handige app of 3D-print. Hoe is het gemaakt, wat kan ik ervan leren en wat is de waarde voor de gebruiker? Dat inspireert me en maakt me nieuwsgierig…

WAAR BEN IK GOED IN:
Actie! ”Schakelen”, snel actie ondernemen en het regelen. Het anders willen doen. Vragen durven stellen: ”Waarom gaat de massa links…, kunnen wij niet beter rechts gaan?”. Niet snel tevreden zijn en doorgaan totdat het goed is. Al op jonge leeftijd had ik 1 doel: de reclamewereld in! Daar ligt mijn passie. Mooie dingen maken en verkopen. Zorgen dat de klant net zo enthousiast wordt over een product als de maker. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij mij voorop!

WAT BIED IK?
Naast content ontwikkeling en vormgeving van online banners en video’s, de invulling van websites, social media en e-mail marketing, heb ik ruime ervaring in het aansturen van externe diensten. Ik ben niet bang om fouten te maken en geniet van ”perfect imperfections”.


KENNISMAKEN? GRAAG!
info@saninvorm.nl
Tel. 06 38558816