Over mij

★ WIE BEN IK:

Een gedreven grafisch vormgever/marketing medewerker uit Winterswijk. Al jong gekozen voor het reclamevak. Gewerkt aan veel reclamecampagnes (zowel BtoB als BtoC) voor mooie klanten als ATAG, SVEDEX, BASIL, YTONG etc. Van april 2014 tot april 2015 gewerkt voor Kast van een Huis in Groenlo. Het bedrijf dat o.a. kasten in de vorm van Amsterdamse grachtenpandjes verkoopt. Voor Kast van een Huis was ik verantwoordelijk voor social media beheer en diverse grafische uitingen zoals brochures en montagehandleidingen. Daarnaast heb ik de nieuwe website ontworpen en ingevuld, waarbij SEO en SEA ook voor mijn rekening waren.

★ WAAR WORD IK ENTHOUSIAST VAN:

Sfeer! De juiste mix van materiaalgebruik, geur, kleur en technieken. Het kan gaan om de inrichting van een ruimte, een perfecte outfit, een mooi vormgegeven website, handige app of 3D-print. Dat inspireert me en maakt me nieuwsgierig… Hoe is het gemaakt, wat kan ik ervan gebruiken en waarvoor?

★ WAAR BEN IK GOED IN:

Actie! ”Schakelen”, snel actie ondernemen en het regelen. Het anders willen doen. Vragen durven stellen: ”Waarom gaat de massa links…, kunnen wij niet beter rechts gaan?”. Niet snel tevreden zijn en doorgaan totdat het goed is. Al op jonge leeftijd had ik 1 doel: de reclamewereld in! Daar ligt mijn passie. Mooie dingen maken en verkopen. Zorgen dat de klant net zo enthousiast wordt over een product als de maker. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij mij voorop!

★ WAT BIED IK?

Naast taken zoals grafisch vormgeven, de invulling van websites voorzien van CMS-systeem,social media beheer en e-mail marketing heb ik ruime ervaring in het aansturen van externe diensten. Ik ben niet bang om fouten te maken en geniet van ”perfect imperfections”.

Ik sta open voor opdrachten op freelance basis.

★ KENNISMAKEN? GRAAG!

info@saninvorm.nl

Tel. 06 38558816